Tiramisutårta

Kommentarer
Sofia - Sofias Inredning

Wow, ser jättegott ut! Och så vacker! :)

2012-05-15 » 21:08:11 BLOGG: http://sofiasinredning.blogg.se/
kristina

Hej!

Superfin tårta! En fråga bara, varför vispa äggulor och socker över vattenbad? Vad händer om man inte gör det?

Undrar Kristina

Svar: Tack! Du pratar om marängsmörkrämen och menar äggvitor gissar jag? :) Jo, äggvitor och socker vispar man över ett vattenbad så sockret smälter, det finns säkert andra sätt då du kan använda dig av en sockerlag. Det som kan hända om du inte värmer marängen är väl att du får sockerkorn i din smörkräm. Men..du kan även använda dig av en annan smidig smörkräm, då har man smör och sötad kondenserad mjölk i grund och botten. Den blir jättesmidig och len, inga korn där inte! :) Jag tror inte jag har publicerat det receptet ännu men kan se till att ordna det asap. :)
Jessica

2013-08-01 » 19:16:41

DITT NAMN:
Stammis? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
Matbloggstoppen
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0