En smarrig chokladtårta - low carb!

Kommentarer
Karin

Hej!!

Hur många grader på ugnen???

2012-01-28 » 14:11:46
Anna

Hej! Ska kakan verkligen bara vara i ugnen i 6 minuter?

Den är ju helt geggig!

2012-02-05 » 19:31:37
Bakspecialisten

175 grader ska det vara på ugnen. :) Kakan gräddas under en kort tid men sen ska den in i kylen minst 30 minuter, detta för att kakan stannar och stelnar. Självklart är det olika beroende på ugn, brukar det vanligtvis ta lite längre tid för din ugn att grädda färdigt, låt kakan gräddas någon minut till. Passa den noga så den inte blir bränd, synd att förstöra en så god kaka. Hoppas du lyckas bättre nästa gång! :)

2012-04-23 » 12:21:28 BLOGG: http://jexxicaa.blogg.se/
Frida

Jag älskar dina Lchf-recept! De är väldigt inspirerande! :)

2012-06-06 » 19:02:39 BLOGG: http://angelinkitchen.wordpress.com
Matilda

Vad ska det vara för sockerersättning? Funkar stevia och ska man verkligen ha 1dl då?

Svar: Hej Matilda! Det var längesen jag bakade denna. Jag skulle inte ha 1 dl stevia i då det är så mycket sötare än övriga ersättningar. Jag använde mig av Canderel Strö men det finns liknande och många andra alternativ i dagsläget. Stevia Strö, Sukrin, Stevia Vital Bakery+ även kallat "Mariannsocker". Smaka av smeten och ta lite sockerersättning åt gången, börja med 0,5 dl om du är osäker och tillsätt därefter. Mvh Jessica
Jessica

2013-05-15 » 17:21:04

DITT NAMN:
Stammis? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
Matbloggstoppen
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0