En smarrig chokladtårta - low carb!
Kommentarer
Karin
Hej!!
Hur många grader på ugnen???
Anna
Hej! Ska kakan verkligen bara vara i ugnen i 6 minuter?
Den är ju helt geggig!
Bakspecialisten
175 grader ska det vara på ugnen. :) Kakan gräddas under en kort tid men sen ska den in i kylen minst 30 minuter, detta för att kakan stannar och stelnar. Självklart är det olika beroende på ugn, brukar det vanligtvis ta lite längre tid för din ugn att grädda färdigt, låt kakan gräddas någon minut till. Passa den noga så den inte blir bränd, synd att förstöra en så god kaka. Hoppas du lyckas bättre nästa gång! :)
Frida
Jag älskar dina Lchf-recept! De är väldigt inspirerande! :)
Matilda
Vad ska det vara för sockerersättning? Funkar stevia och ska man verkligen ha 1dl då?
Svar:
Jessica
Trackback