Tårtbotten/anslag, gluten- & laktosfri!

Kommentarer
Harry

Hur undviker du att botten reser sig som en topp på ovansidan av kakan när du bakar den?

Svar: Hej! :) Jag låter kakan vila ett dygn eller minst 6 timmar och då brukar den bli ganska jämn och fin. Om den fortfarande har en topp så kan man ca en timme efter den är tagen ur ugnen vända upp och ner på den, då får den ligga till sig så den blir plan eller så gör jag så att när jag delat kakan i tre så lägger jag insidan upp. Du bygger ihop tårtan som vanligt och när toppkakan ska på så lägg den toppiga delen ner i fyllningen så blir kakan jämn och fin när du ska dekorera den.
Jessica

2013-06-20 » 13:39:16 BLOGG: http://www.svenskaspelsajter.se/casumo/

DITT NAMN:
Stammis? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
Matbloggstoppen
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0