I helgen hade vi
grillpremiär! Sambon och jag drog ut till hans farfar i skogen, det var dags för gårdsstädning. Vi krattade löv, tog ner en taggig häck, ett träd och sen satte vi eld på allt! Farfar och jag var eldvakt medan resten av gänget städade gården och bråkade med motorsågar i häcken. :)
På eftermiddagen slog vi igång grillen. Det serverades fläskkarré, potatisgratäng, baconlindad halloumiost, sallad, marinerade champinjoner, lökar och sparris, massa goda såser och lite småplock. & rödvin till maten.
Vi grillade för andra gången igår hos min mamma, även då fläskkarré med alla tillbehör. Grillat kan man nog aldrig tröttna på, eller vad säger ni? :)

För ett tag sen fick jag hem ett grill/tacopaket från
Santa Maria. Det innehöll två påsar BBQ Tortillachips (seasalt & BBQ), två flaskor dressing; American BBQ Sauce Classic Hamburger och American BBQ Sauce Hamburger Salsa och tre olika dipsåser i smakerna salsa/paprika, salsa/chipotle och smoky sourcream. Det ska bli spännande att duka upp detta till en hemlagad grillad hamburgare a´la American BBQ style. Läs mer på
Santa Maria Foodservice.