Kålslaffs!
PUBLICERAT: 2011-03-21 // 10:08:00
UNDER: LCHFrecept - mat
När jag ändå strimlade vitkål till pizzasalladen så passade jag på att göra min variant av ColeSlaw.
Denna äter jag som tillbehör till kött, fisk m.m.
Min variant av Cole Slaw, 4-6 portioner
Ingredienser:
3 dl strimlad vitkål
2 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
3 msk finhackad rödlök
½ tsk salt
½ tsk svartpeppar
½ tsk vitlökspulver
(riv i lite morot eller äpple för färg och sötare smak)
Denna äter jag som tillbehör till kött, fisk m.m.
Min variant av Cole Slaw, 4-6 portioner
Ingredienser:
3 dl strimlad vitkål
2 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
3 msk finhackad rödlök
½ tsk salt
½ tsk svartpeppar
½ tsk vitlökspulver
(riv i lite morot eller äpple för färg och sötare smak)
Gör såhär:
Rör ihop alla ingredienserna förutom vitkålen.
Smaka av, krydda extra om det behövs.
Blanda i vitkålen och låt stå någon timme.
Rör ihop alla ingredienserna förutom vitkålen.
Smaka av, krydda extra om det behövs.
Blanda i vitkålen och låt stå någon timme.
Kommentarer
Trackback