Drömkåken

Kommentarer
veronica

Men gud va kul!! Grattis!! :) Vart ligger huset? Känner inte igen det? Såg så stort och fint ut! :)



Jag läser ;)

2012-02-01 » 07:43:22 BLOGG: http://sstromberg.se
Anonym

Matbröd! som är lätta att baka! och nyttiga!

Kan du inte hitta på några såna?

2012-02-01 » 11:01:26
Katja

Va skoj med flytt till ett hus. Nu blir det en del att göra :-)!

2012-02-01 » 13:42:05 BLOGG: http://inredning-online.blogspot.com
Wesslantjej

Vilket vackert hus (gård)!:D

Jag gillar det söta temat här på din blogg. Alla dina smaskiga grejor som du bakar är riktigt inspirerande!;)

2012-02-03 » 10:07:19
veronica

jaaha :) Va härligt! lite ute på landet då :) Låter helt underbart! :)

2012-02-03 » 11:01:00 BLOGG: http://sstromberg.se
Anna

Huset ser underbart ut. Jag älskar den där typen. Det lantliga i det. Vi flyttade i helgen så gissa om jag har att göra nu. Man skulle kunna tro att jag skulle få massor gjort nu när jag är mammaledig, men det är nog raka motsatsen. Det får ta den tid det tar. Jag myser ju hellre med lilltjejen.



Nej jag är definitivt inte trött på sockersöta recept. Det vattnas i mun på mig varje gång jag är här inne. Men om du ändå frågar skulle jag behöva lite tips på lättlagad vardagsmat. Fantasin där börjar tryta.



Jag har faktiskt inte läst din blogg så jättelänge men fastnade direkt när jag fann den och nu är den en av de dagliga bloggarna jag besöker. Bor förresten i Linköping.



Trevlig helg.

2012-02-03 » 11:13:57 BLOGG: http://www.annasljuvating.se
Johanna

OMG!!!! Vilken hus!!! Och vilken gård... fy faaan vad avis jag är nu!

2012-02-07 » 15:25:19 BLOGG: http://joherman.blogg.se/
Monica

Men vilken fin gård, jag är verkligen avundsjuk, min stora dröm är att bo i ett gammalt hus med vita knutar, själv bor jag i en bostadsrätt i IDRE, det ligger i norra Dalarna.Jag är inte heller trött på allt sött, tycker det är kul att titta på men jag bakar sötsaker väldigt sällan. Jag bakar hellre matbröd, har bakat en del surdegbröd. Men när man jobbar heltid så hinner man inte baka så ofta för det tar sån tid med surdegen. Men nu har jag satt i gång två surdegar iallafall, en som ska stå 4 dagar och en som ska stå i 4 veckor, det är riktigt kul faktiskt och se hur det bubblar i burkarna, har även satt i gång vildjäst med aprikoser. Nu måste jag lägga till din blogg i min blogg lista :)

2012-02-21 » 22:31:28 BLOGG: http://monkansmatochbak.blogspot.com

DITT NAMN:
Stammis? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
Matbloggstoppen
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0